AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Giresun 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, partlilere teşekkür etti.

Salonun küçük olmasına rağmen hissettirdiği duygu ve coşkunun yoğun olduğunu vurgulayan Karaaslan, bu nedenle katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Siz değerli dava arkadaşlarıma azim, kararlılık, fedakarlıkla bu yolda yürüdüğünüz için ve hakikatten, inandığı yoldan hiçbir şekilde geri adım atmayan liderimize en iyi şekilde yol arkadaşlığı yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye'nin dört bir tarafında yaşanan yenilenme ve tazelenme anlamına gelen kongrelerimizde partimizin, dolayısıyla ülkemizin geleceği için atmış olduğunuz bu adımlar için çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kadınları, AK Parti'nin gerçek mimarları olarak adlandırdığına dikkati çeken Çiğdem Karaaslan, kadınlara yönelik, "Sevgili ak kadınlar, bu büyük buluşmaya hazır mısınız?" sorusunu yöneltti.