Geçtiğimiz dönemlerde CHP İlkadım İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Avukat Arzu Sabuncu ile Makina Mühendisi Barış Kaygusuz, parti il binasında düzenledikleri basın toplantısı ile milletvekilli aday adaylıklarını açıkladı.

SIFIRLAMAYA GELİYORUZ

Ülkenin sıkıntılı dönemlerden geçtiğini dile getiren Sabuncu, "24 Haziran günü, 16 yıldır yaşattıkları kabus dolu günleri vatandaşlarımızın hafızalarından sıfırlamaya geliyoruz. Karadeniz'in gözbebeği, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu şehir Samsun'dan geliyoruz. CHP'nin iktidarına duyulan ihtiyacın bilincinde ve sorumluluğunda olarak; 'yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır' sözümle, Samsun'a aydınlık gelecek inşası için 'ben de varım' diyorum" diye konuştu.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Makina Mühendisi Barış Kaygusuz ise, "Sosyal demokrat bir gelenekten geliyorum. 19 yıldır CHP üyesiyim. Partimi TBMM çatısı altında en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Aday adaylığımın Genel Merkezimiz tarafından olumlu karşılanacağımı umarak desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU