AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra İlçe Teşkilatları'nı ziyaret etti. Göksel, başkanlık ve parlamento seçimlerinde Samsun'un yüksek oranda AK Parti'ye destek vereceğini belirterek, 24 Haziran 2018'de Türkiye'nin önemli bir seçime gireceğini vurguladı.

MÜCADELE ETTİK

Bu zamana kadar çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Göksel, 'AK Parti olarak 2002'den bugüne kadar ülkemizin kalkınma için, milletimizin yanında doğruyu ve haklıyı savunmak için mücadele ettik. Aday olalım ya da olmayalım bizim istikametimiz belli. Yolumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolu ve davasıdır" diye konuştu.

ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN

Muharrem Göksel, Bafra ziyaretlerinde bir araya geldiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Zihni Şahin'e de hayırlı olsun dileklerini iletti. Göksel, "Bafra için yaptığı hizmetleri göz ardı edemeyiz. Bafra Belediye Başkanlığı görevi süresince Bafra'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince yapacağı hizmetlerden dolayı da kendisine başarılar diliyorum. Elbette ki 19 yıl boyunca Samsun'a gece gündüz demeden hizmet eden Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza da hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.