Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Havza Şubesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında başlatılan 'Her Şehide Bir Fidan, Her Fidana Bir Genç' projesi kapsamında Havza'nın Aslançayır Mahallesi Orta Tepe mevkiinde 200 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği Havza Şube Başkanı Veli Türkmenoğlu, etkinliğin Anadolu Geçlik Derneği Genel Merkezi tarafından başlatılan 'Her Şehide Bir Fidan, Her Fidana Bir Genç' çalışmaları kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti.

HER ŞEHİT BİR KAHRAMAN

Etkinliğe katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise toprağa dikilen her fidanın bir can, bu topraklar için can veren her şehidin ise birer kahraman olduğunu belirterek, 'Dernek yönetimine bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyorum. O günleri ve o günlerden bu güne kadar bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak amacı ile oluşturulan bu ormanlar gelecek nesillerimize de bir miras olacak. Tüm şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha saygı ile anıyor ve Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.