Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti Samsun'un 27. dönem milletvekili adayları belli oldu. Sırasıyla, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe ve Muhammet Yasir Okudan'dan oluşan 9 kişilik listede mevcut 4 milletvekili yerini korurken, 26. dönem milletvekili Hasan Basri Kurt liste dışı kaldı. Yine 26. dönem milletvekili, eski Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ise İstanbul 3. bölgeden 3. sıra milletvekili adayı oldu. YSK'ya teslim edilen listeler sonrasındaysa, adaylar kişisel sosyal medya hesapları üzerinden mesajlar yayımladı.

YOLA DEVAM

AK Parti Samsun'un milletvekillerinde birinci sırasında yer alan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, sosyal medya hesabından "24 Haziran Erken Genel Seçimler için 27. Dönem Milletvekili aday listeleri belirlenmiştir. Ülkemiz ve demokrasimiz için hayırlar getirmesini temenni eder; partimize, Cumhurbaşkanımıza ve tüm milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim. Durmak yok yola devam" notunu paylaştı.

ÖMRÜMÜN SONUNA DEK HİZMET

AK Parti'nin ikinci sıra adayı, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin teveccühleri doğrultusunda AK Parti ikinci sıradan milletvekili adaylığımız kesinleşti. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Ülkeme ve şehrime hizmete ömrümüzün sonuna kadar devam" ifadelerini kullandı.

ŞAHLANIŞ İÇİN...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da üçüncü sıradan yeniden aday gösterildiği listeyle ilgili, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dirilişine şahit olduğumuz güzel ülkemizin şahlanışı için Samsun milletvekili olarak 27. dönemde de şehrimize ve kıymetli hemşehrilerimize hizmete devam edeceğiz. Durmak yok yola devam" dedi.

YENİ BİR YOL

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, 27. dönem için dördüncü sıradan aday gösterildi. Köktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "27. dönem AK Parti milletvekili aday listemiz ülkemize, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun. Şimdi yeni bir yolun başlangıcındayız. Durmak yok yola devam" sözlerini kaydetti.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da, beşinci sıradan aday olduğu listeyle ilgili şunları paylaştı: "Milletvekili aday listemiz partimize, Samsunumuza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu kutlu davada ilk günkü heyecanla 24 Haziran seçimlerine hazırlanacağız."

ONURLARIN EN BÜYÜĞÜ

AK Parti Samsun'un 27. dönem milletvekili aday listesinde sekizinci sırada yer alan, AK Parti Samsun eski Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, "Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıma gösterdiği teveccüh bizim için onurların en büyüğüdür. Listemiz partimiz, davamız, şehrimiz, milletimiz için hayırlı olsun.. Şimdi yola revan olma zamanı. Durmak yok, yola devam" mesajını paylaştı.

Zerrin SOMUNCU