Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Canik İlçesi'ndeki seçim çalışmalarını Eski Sanayi Sitesi'nde sürdürdü. Sanayi esnafının sıkıntılarını dinleyen Okan, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi.

ESNAFA DESTEK

Partisinin seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik vaatleri anlatan Okan, 'Ekonomimizin ihtiyacı olan alanlarda yapısal reformları hızla gerçekleştireceğiz. Esnafımızın üzerindeki vergi ve prim yükünün hafifletilmesi, geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınması, staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması ve AVM yasasının yeniden düzenlenmesini sağlayacağız' dedi.

İNANIYORUZ

Okan, MHP'nin 9 milletvekili adayının da Samsunluluk ruhuna sahip isimler olduğunu belirterek, 'Aday listemiz şehrimizin sorunlarını bilen ve çözüm üretebilecek kapasite ve yeteneğe sahip isimlerden oluşuyor. Tek milletvekili ile Samsunumuzun sıkıntılarını Meclis'e taşıyarak, problemleri çözmeye çalışıyoruz. Partimizi, 24 Haziran'da Meclis'te sayısal olarak güçlü hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın teveccühünü kazanıp Meclis'e güçlü şekilde girdiğimiz takdirde, 'Önce ülkem ve milletim sonra partim' diyen anlayışa sahip MHP'nin, ülkemiz ve şehrimizin sorunlarının büyük bölümünü kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanıyoruz' şekilde konuştu.