Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, ilçeleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Toplumun bütün kesimlerinin büyük sorun yaşadığını dile getiren Zeybek, birçok büyük ve küçük işletmenin borç sorunu yaşadığını, bazı kesimlerin ise bilinçli biçimde borçlandırıldığını iddia etti.

ÇOK İYİ DÜŞÜNELİM

CHP iktidarında, toplumun bütün sorunlarını kısa, orta ve uzun vade programlarla çözeceklerini kaydeden CHP'li Zeybek, 'Ülkemizin dış dünya ile olan sorunlarını, emperyalist ülkelere boyun eğmeden, ülkemizin çıkarları doğrultusunda barış içerisinde çözeceğiz. Bütün bu süreçleri yönetirken halkımızı bilgilendirerek yapacağız. Tarım ve hayvancılık ülkesi olmamıza rağmen önceki yıllarda en çok üretimini yaptığımız ürünleri şimdi ithal ediyoruz. Bunu çok iyi düşünmemiz lazım. Toplumun bütün kesimleri, ekonomik ve sosyal sıkıntıları çok derin olarak hissediyor. İktidardan beslenen bazı çevrelerin bu sıkıntıları hissetmeden yaşaması ise dikkat çekici' ifadelerini kullandı.

GÖREVE HAZIRIZ

Sağlıklı üretim vurgusu yapan Zeybek, 'Genetiği değiştirilmiş ürünlerle halkımızın sağlığının bozulmasına müsaade etmeden, sağlıklı ürün üretimi için her alanda üreticilerimize gerekli destekleri sağlayacağız. Öğrencilerimize ücretsiz süt vereceğiz. Süt üretimini ve sağlıklı nesiller için süt tüketimini artıracağız. Üretim ve ARGE çalışmalarına destekler sağlayarak, yüksek katma değer yaratan ürünler ile yazılım üretimi yapılmasına destekler sağlayacağız. CHP iktidarının hedefi; barış içerisinde ortak akılla üretimi artırmak. Yaşadığımız tüm sorunları çözmek için CHP kadroları, göreve hazır. Ekonomiyi büyüterek, kardeşlik duyguları ile barışın kuvvetleneceğini, adil gelir dağılımı sağlayarak halkımıza rahat bir nefes aldıracağız' diye konuştu.