AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım İlçe Danışma Toplantısı'nda katıldı. Milletvekili Köktaş, "Allah'ın izni ile kim ne yaparsa yapsın, kim hangi tuzakları önümüze koyarsa koysun, bu tuzaklar kuranların ayağına dolaşacak, biz bu engelleri bir bir atlayarak güçlü Türkiye için hedeflerimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

HİZMETTEN TAVİZ YOK

Köktaş, 24 Haziran seçimlerinde emek veren teşkilat üyelerine teşekkür ederek, "Bizim yaptığımız iş teşkilatçılıktır. 'Türkiye'nin geleceği benim geleceğimdir' diyerek hareket eden siz değerli teşkilat üyesi kardeşlerim, hiçbir menfaat, karşılık beklemeden, sevdiğimiz uğrunda çok meşakkatlere katlandığımız, ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz, dava adamı, liderimiz, başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında gecemizi gündüzümüze katıp, yağmur çamur demeden, yaz kış demeden, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. AK Parti; yöneticilerini değiştirse dahi, yeni arkadaşlar bu sisteme dahil edilse dahi, özünden, sözünden, hizmetinden asla taviz vermeyen bir partidir" diye konuştu.

DÜNYA BİZİMLE UĞRAŞIYOR

"Bizden önceki olan arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerinden mutlaka yararlanmamız gerekiyor" diyen Köktaş, "Bu bilgi, birikim ve tecrübeyi de alıp, geliştirip, daha ileri noktalara taşımamız davamız, ülkemiz ve milletimize olan hizmet yolunda çok önemli olduğunu da hatırlatmak istiyorum. Tüm dünya bizimle uğraşıyor. Amerika'yı görüyorsunuz. Almış olduğu senato kararlarıyla Türkiye yaptırımlarını izliyoruz, takip ediyoruz. Bir NATO müttefiki olan ülkenin, Türkiye'ye yönelik kullanılan tehditkar dilin kabul edilmesi mümkün değildir. Ucuz tehditlere karşı tahammülümüz yok. Kimsenin tehdidine de boyun eğecek değiliz. Türkiye bir hukuk devletidir ve hukuk kuralları istisnasız herkes için geçerlidir. Allah'ın izni ile kim ne yaparsa yapsın, kim hangi tuzağı kurarsa kursun, kim hangi tuzakları önümüze koyarsa koysun bu tuzaklar kuranların ayağına dolaşacak biz bu engelleri bir bir atlayacağız, biz bu engellemelerden Allah'ın izniyle dimdik ve kazanan Türkiye olarak çıkacağız" dedi.