Türkiye ve Dünyaya önemli mesajların verildiği AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Samsun'dan yaklaşık 2 bin kişilik katılım oldu. Büyük güne ortak olan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni sisteme geçişin ardından ilk kongrenin büyük önem taşıdığını söyledi.

KALKINMA ARTARACAK

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mesajların çok önemli olduğunu ifade eden milletvekili Yılmaz, 'Türkiye için hayırlı olacak yeni bir sürece girildi. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mesajlar doğrultusunda hepimiz can eliyle çalışacağız. Ülkemizin büyük saldırılara maruz kaldığı bir dönemde mücadele, kalkınma, dünya lideri ülke olma yolunda kongremizin tamamlanmasıyla büyük bir adım daha atılmıştır. Mazlumların umudu olan ülkemizde, yeni bir döneme daha geçilmiştir. Hizmet ve vatan aşkının verdiği güçle inancınız, halkımızın dualarıyla Cumhurbaşkanımız liderliğinde hizmet, kalkınma seferberliği durmadan sürecektir' diye konuştu.

DİK DURACAĞIZ

"Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderlerinde Türkiye yeniden büyük bir cihan yolculuğuna girdi.' diyen Yılmaz, 'İçte ve dışta tüm oyunlarla, saldırılarla mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bir yandan üretim, kalkınma, hizmet seferberliği her alanda artacak sürecek. Köklü bir devlet olan Türkiye, dik duracak, daha da güçlenecek geleceğe emin adımlarla ilerleyecek. Bunu 81 milyon insanımızla birlikte tek yürek, tek vücut olarak yapacağız. Kongremizin hayırlar getireceğine inancımız tam' şeklinde konuştu.

KARAASLAN'A TEBRİK

Yılmaz, yeniden MKYK'ya seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı da kutladı.