AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme'nin Kuşça ve Cılar mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. İlçe ziyaretlerini ve halk buluşmalarını sürdüren Milletvekili Yılmaz, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yılmaz, kentin tüm ilçeleri gibi Terme İlçesi'nin de büyük gelişim ve değişim yaşadığını söyledi. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinin başta yol ve su ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Yılmaz, bu konuda başarı sağlandığını kaydetti.

HEDEF; GÖNÜLLERE GİRMEK

AK Parti'nin en önemli hedefinden birinin gönüllere girmek olduğunu belirten Yılmaz, "Gönül siyaseti AK Parti ile anlam bulan, benimsenen bir olgu. Her alanda devasal hizmetler, çalışmalar yapıldı ama ne yaparsanız yapın gönüllere hitap edemiyorsanız ortada bir başarı yoktur. Bizler halkımızın gönlüne, sevgisine talip olan bir partiyiz, bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Her aile içerisinde kırıklıklar olabilir. Bizler başka siyasi partiler gibi değiliz. Varsa gönül kırıklıkları hepimiz onarmaya hazırız' ifadelerini kullandı.

MÜCADELEDE BİRLİKTELİK ŞART

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini hatırlatan Yılmaz, açıklamalarına şöyle devam etti: 'Ülkemiz zor bir coğrafyada. Görüyorsunuz çevremiz tam bir ateş çemberi. Bunun yanında ciddi ekonomik saldırılar, kirli planlar la ülkemizi yıldırmaya, bağımsızlığımıza, egemenliğimize ambargo koymaya çalışıyorlar. Eski Türkiye yok, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük mücadele içte ve dışta veriliyor. Bu süreçte hepimiz el ele gönül gönüle olmalıyız. Bu milli mücadele sürecinde her şeyi bir kenara bırakıp, kenetlenmeliyiz. Bizim halkımıza güvencimiz, inancımız tam."

Programa, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve partililer de katıldı.