AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Öztürk, 'Bugün burada ülkemizin geleceğini etkileyecek, milletin ve iktidarının devamı için hayatı önem taşıyan bir seçimin arefesindeyiz' diye konuştu.

HİZMETE TALİBİM

Öztürk, 'İlkadım ilçemizde belediye başkanlığının yeniden AK Parti eliyle yönetilmesi için, AK Partili belediyeciliğin devamı için, bu kutsal göreve yani halkımızın hizmetine talip olduğumuzu ilan etmek için buradayız. Ülkemizdeki hızlı büyüme ve değişimin ilçemizde de devam etmesi için İlkadım'da da tekrar AK Partili belediyeciliğe ihtiyacımız var. İlkadım'ı maceraya ve tecrübesiz ellere teslim edemeyiz. İlkadım'ı; ekonomimizi suni kur artışlarıyla çökertmeye çalışan, iktidarımızı aciz göstermeye çalışan, vatan ve millet düşmanı zihniyete teslim edemeyiz. 31 Mart'ta Türk milletinin gücünü bir kez daha bütün düşmanlarımıza göstereceğiz inşallah. Bu milletin böyle baskılara boğun eğmeyeceğini görecekler' ifadelerini kullandı.

KUTLU YARIŞ

'Sizlere hizmet ederken şeffaflık ve katılımcılık önceliğimiz olacak' diyen Öztürk, 'İlkadım'ı tesadüflere ve şehre sevdası olmayanların eline bırakmayacağız, maceracı değil gerçekçi atımlar atarak istihdamı güçlendiren, gençlere yön veren bir belediyeciliği benimseyerek yolumuza devam edeceğiz. İlkadım'ın bir dünya şehri, turizmin ve ticaretin merkezi olması için projelerimizi hazırladık. Çocuklarımız, gençlerimiz, esnafımız, kadınlar, engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımız için ayrı ayrı projeler hazırladık. Çok yakın zamanda projelerimizi siz değerli hemşerilerimizle paylaşacağız. Uygulayacağımız projelerin sonunda şehrimizde işsizliğe çare olacağız. Özveriyle çalışacağımız 5 yılın sonunda insanların yaşamaktan onur ve gurur duyduğu, her alanda dünyanın en modern şehirleriyle kıyaslanır hale gelmiş bir İlkadım göreceğiz. Çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu kutlu yarışta AK Parti'de aday adayı olacak bütün kardeşlerime ayrı ayrı başarılar diliyorum. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Hep birlikte İlkadım olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. İlkadım ilçemizi marka haline getirmek için, AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı olarak diyorum ki: İlkadım kazansın, Türkiye kazansın' sözlerimi kaydetti.