AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Güner Armutlu ile Oğuzhan Serikaya'nın da Demir'e eşlik ettiği ziyarette, AK Partili heyet, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Medya Haber Müdürü Zeynep Irmak Öcal, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan, Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Selçuk Kaya ile bir süre görüştü. Haber Medya'nın çalışma ofislerini de ziyaret eden Demir, medya çalışanlarıyla tek tek sohbet etti.

İŞİMİZ HALKLA BÜTÜNLEŞMEK

Seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Demir, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığım açıklanalı aşağı yukarı 10 gün oldu. Cuma günü hemen Samsun'a gelerek, saha ziyaretlerim başladı. Havza'da karşılama töreni yaptı arkadaşlar, ardından il binasında basın açıklaması, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı, valimizi ve ilçeleri ziyaret ettik. Dün de Bafra ve Çarşamba tarafındaki ilçelerimizi ziyaret ettik. Sahada müthiş bir heyecanla muhatap olduk, biz de hem teşkilatlarımız hem de ilçelerimizi özlemişiz. Samsun'da bir heyecan oluşmuş, o heyecanı daha da büyütmeye yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşimiz seçim sürecinde halkla çok iyi bütünleşmek, kendimizi çok iyi anlatmak. Seçilmemiz durumunda, seçilme sonrasıyla ilgili halkımızı şimdiden bilinçlendirme noktasında katkı sağlayacak bir seçim programı izliyoruz" diye konuştu.

ÇITA YÜKSELECEK

Belediyecilikteki hedeflerini de anlatan Demir, "Yusuf Ziya Yılmaz başkanımız yaklaşık 15 yılını AK Parti çatısı altında olmak üzere 19 yıl boyunca, Türkiye'de vizyon ve belediyecilik hizmetleri noktasında çok iyi bir profil izledi. Çıtayı da çok ciddi bir yere getirdi. Sayın Yılmaz Türkiye'de belediyecilik noktasında bilinen ve etki yaratmış olan bir başkanlık izledi. Biz o çıtayı alıp çok daha yüksek yerlere çıkartacağız. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ortaya çıkardığı yasama, yürütme ayrımından sonra yerel yönetimlerin güçlenmesi gerekiyor. Biz de buna yönelik bir yatırım ve icra programıyla halkımızın önüne çıkıyoruz. Artık o bilinen alt yapı hizmetlerini kısa sürede, kaliteli biçimde tamamlayıp daha çok belediyeciliğin o yüzüne yönelik projelerimiz üzerinde çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart'tan sonra da bunları hayata geçiririz. Bizim belediyeciliğimiz 1 milyon 300 bin insanımıza her alanda dokunan, onlara katkı sağlayan, mutlu eden ve onları maddi manevi daha iyi yerlere taşıyan bir belediyecilik programı olacak. Halkımızın bizi takip etmesini, seçim kampanyamızı izlemelerini; biz olduğumuz için değil de vizyonumuzu, yapacak olduklarımızı, gelecek perspektifimize, Samsun'a ve Türkiye'ye neler katacağımızı izlemelerini istiyoruz. Vatandaşlarımızdan, seçimlerde bize destek vermeleri halinde Samsun'a ve Türkiye'ye destek vereceklerinin bilincinde de olmalarını istiyoruz' ifadelerini kullandı.

HABER MEDYA'YA ÖVGÜ

Demir, Haber Medya Grubu'ndan da övgüyle söz ederek, "Haber Medya Grup, televizyon, gazete, radyo, internet medyası ve dergisi ile bir grup olarak Anadolu'da önemli bir yerde. Çok ciddi bir yatırımı olan nitelikli kadrosuyla başarılı bir medya grubu. Bu bizim için büyük bir avantaj, Samsun için de bir kazanım" dedi.

Zerrin SOMUNCU