Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. dönem Milletvekili Hayati Tekin, İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, partisinin Atakum ve İlkadım İlçe Teşkilatları ile buluştu. Aday olmayacağını daha önce kesin bir dille ifade eden Tekin, aday olması için gelen ısrarlar üzerine teşkilatların onayını almak için partililerle istişarede bulundu.

PAZAR GÜNÜ NETLEŞECEK

İlkadım İlçe binasında akşam saatlerinde partililerle buluştuğu toplantı öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Tekin, "Ben bu partinin içinde doğdum, büyüdüm. Fakat bugün içinde bulunduğumuz durum beni farklı adımlar atmaya yöneltti. Bu nedenle tüm ilçe teşkilatlarımızla bunu konuşmak, kendilerinin fikirlerini almak istedim. Bunun ardından bir değerlendirme yapacağım. Olumlu ya da olumsuz herhangi bir şey söylemek istemiyorum. Önümüzdeki pazar günü konu netleşecek" diye konuştu.

Tekin, partililere yönelik yaptığı konuşmada ise aday olmayacağını daha önce birçok kez ifade ettiğini, fakat gelen ısrarlar üzerine parti teşkilatı ile konuyu tekrar değerlendirme gereği duyduğunu dile getirdi.

Barış BUDANOĞLU