İYİ Parti eski İl Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Bedirhan Kılıç, İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Coşkulu ve kalabalık bir konvoy ile İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na gelen genç aday adeta gövde gösterisi yaptı. Türkiye'nin en genç belediye başkan aday adayı olan 25 yaşındaki iş adamı Kılıç, aday olması ve seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri sıraladı.

HASTANE MÜJDESİ

Canikli vatandaşlara istihdam sağlayacağının sözünü veren Kılıç, "Eğer bize görev verilirse burdayız demek için başvurumu yapıyorum. Seçilmemiz halinde işsiz vatandaşlarımıza istihdam sağlayacağız. İlçemize hastane kazandıracağız. Gerçekleştirdiğimiz projelerle bitme noktasına gelmiş tarım ve hayvancılık ayağa kalkacak. İlçemize bağlı köylere ulaşımı ücretsiz hale getireceğiz" diye konuştu.

ROMAN VATANDAŞLARIN SESİ OLACAĞIZ

Canik'te yaşayan Roman vatandaşların sesi olacağını belirten Kılıç, "Tüm vatandaşlarımıza hizmet sözü veriyoruz. İlçemizde yaşayan çok sayıda Roman vatandaşımızın taleplerini gerçekleştirmek için çaba göstereceğiz. Köy yolları yaşadığımız çağa uygun şekilde asfaltlanacak. Kapalı pazar yeri kuracağız. Canik'te yaşayan her canlıya sahip çıkacağız, bu kapsamda hayvan barınağı ve hayvan hastanesi de projelerimiz arasında. Her zaman halkla iç içe olup halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak düşünüp çalışacağız" diye konuştu.

GENÇLERİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ

Siyasi hayatına İYİ Parti ile başlamanın gururunu yaşadığını vurgulayan Kılıç, "Genel Başkanımız Meral Akşener'in cesur tavrıyla Türkiye siyasetinde, gençlerin neler yapabileceğini göstermek için aday oldum. Bu zorlu bir süreç. Biz İYİ Parti olarak zoru seviyoruz, Canik de zor bir ilçe. Bizim gibi bayrak, millet şuuruyla yetişmiş gençler, Fatih Sultan Mehmet'in 20 yaşında Konstantiniyye'yi fethettiği gibi nice Konstantiniyye'ler fethedebilir. Türkiye'nin en genç belediye başkan aday adayı olduğum için de ayrıca sevinçliyim. Allah, bu çıktığımız yolda başta partimiz ve Millet İttifakı'nı muvaffak eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş ise başvurunun hayırlı olmasını dileyerek, "Eski gençlik kolları başkanımız bizleri onurlandırdı. Bedirhan genç bir kardeşimiz, umarım bu çıkışı hayırlara vesile olur" sözlerini kaydetti. Kılıç, başvurusunun ardından İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Şükrü Berk ASKAR