CHP Havza Belediye Başkan Adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş, tarihinde hiç kadın belediye başkanı tarafından yönetilmeyen Havza'da bu göreve talip. Havza'nın ilk belediye başkanı Mahmut Çonoğlu'nun torunu olan Demiralp Yeşilbaş, özellikle kadın seçmenler tarafından büyük sempati topluyor.

2019 MİLAT OLACAK

Havza'nın ilk kadın belediye başkanı olarak tarihe önemli bir not düşeceklerini ifade eden Yeşilbaş, "Kadınların dokunduğu yerde sevgi var, umut var, gelecek var, sofraya konan yemek için kaynayan kazan var, huzur var. Havza'nın kalkınması ve hak ettiği yerde Türkiye'nin en gelişmiş örnek ilçesi olmasına vesile olacağız. İş, aş, sağlık ve huzur bizimle gelecek. 2019 Havza için milat olacak" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ PROJELER VAR

Havza'ya hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Yeşilbaş, "Bu bir bayrak yarışı. Herkes Havzamıza hizmet etmek için bu göreve talip oluyor. Bugüne kadar Havzamızda taş üstüne taş koyan kim var ise hepsinden Allah razı olsun. Şimdi bayrak yarışında halkımızın desteği ile sıra bende" diye konuştu. Sanayisi, turizmi, üreticisi, esnafı, köylüsü, çiftçisi, besicisi ile genci yaşlısı, anası babası, çocuğu ile herkesin güven, huzur içinde ve geleceğinden endişe duymadan yaşayacağı Havza için çok önemli projelerinin olduğunu belirten Yeşilbaş, Havza'yı bölgede cazibe merkezi ve özellikle lojistik ve turizm üssü yapacaklarının altını çizdi.

Şükrü Berk ASKAR