Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı"nda yaptığı konuşmada, "CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden, demokrasi adına vesayet odaklarına selam duranlardan asla olmadık." dedi.

TAVİZ VERMEDİK

Konuşmasında siyasette ilke ve değerlerin önemini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlkelerimizden, değerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle iş birliğine gitmedik." ifadesinde bulundu.

ALIŞKANLIKLARI TERK ETMİYORLAR

CHP'nin kendini yenilemediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendini yenilemek yerine yalan, iftira, çarpıtma ve hakaretle siyaset gemisini yürütmeye uğraşan bir CHP görüyoruz. Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkında attıkları iftiraların tamamı boşa çıktığı halde alışkanlıklarını terk etmiyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler bir araya gelip partinin başındaki zatın yalanlarını finanse için ortak bütçe oluşturmuş." dedi.

İFTİRALARIN ALTINDA EZİLDİLER

CHP'nin iftiralarla üstlerine geldiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimi zaman FETÖ'cülerin kimi zaman ajanlık yapan sözde gazetecilerin kimi zaman da Türkiye düşmanı çevrelerin kendilerine servis ettiği dokümanlarla üzerimize geldiler. Ancak her seferinde attıkları iftiraların altında ezilmekten kurtulamadılar." ifadesini kullandı.

İşte AK Parti Trabzon belediye başkan adayları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı - Murat Zorluoğlu

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Araklı - Recep Çebi

Arsin - Muhammet Sait Gürsoy

Beşikdüzü - Harun Demirci

Çaykara - Hanefi Tok

Dernekpazarı - Mehmet Aşık

Düzköy - Yılmaz Ankara

Hayrat - Salih Öztel

Köprübaşı - Ali Aydın

Maçka - Koray Koçan

Of - Salim Salih Saraylıoğlu

Ortahisar - Ahmet Metin Genç

Sürmene - Rahmi Üstün

Tonya - Osman Beşel

Vakfıkebir - Muhammed Balta

Yomra - İbrahim Sağıroğlu

Çarşıbaşı - Mümin Nuhoğlu (Cumhur İttifakı adayı)

Şalpazarı - Refik Kurukız (Cumhur İttifakı adayı)