AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsunluları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün saat 14.00'te Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacak belediye başkan adayları tanıtım törenine katılmaya davet etti.

TEŞEKKÜR İÇİN

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ocak 2019 Cumartesi günü (bugün) ilçe belediye başkan adaylarımızın kamuoyuna duyurulacağı aday tanıtım toplantımızı teşrif edecek. Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz toplantıya, hem ilimize özel önem gösteren Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi ifade etmek, hem de şahsıma
ve ilçe belediye başkan adayı arkadaşlarıma destek olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum' dedi.

MAHCUP OLMAYACAĞIZ

Demir, "AK Partimizin gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini, inşallah Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ve tüm ilçelerimizde, hemşehrilerimizin sandıktaki büyük destekleriyle göreve geldikten sonra başlayacağımız projelerle bir bir hayata geçireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bize bu emaneti layık görenlere de inşallah mahcup olmayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun' diye konuştu.