Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP'nin 50. kuruluş yıldönümünü kutlamalar nedeniyle gittiği Adana'dan yayımladığı mesajla kutladı.

UMUT VE KURTARICI

Karapıçak, 8-9 şubat tarihlerinin MHP için önemlı günler olduğunu ifade ederek, "MHP1969 yılında bu tarihte kurulmuş, bugün ise 50. yılını kutlamaktadır. MHP, sevdalısı olduğumuz Yüce Türk Milleti'nin hizmetinde onurlu ve ilkeli yürüyüşle ülke siyasetinin son 50 yılına damgasını vurmuştur. MHP'nin kurulduğu günden bugüne mücadelesi ve varlık nedeni; yüce Türk milletinin son obası, son yurdu olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde milli beka sorunu olmadan var olma ve her alanda ileri gitmesi çabasıdır. Bu çaba ve dava o kadar azizdir ki, dün olduğu gibi bugün de ülke sınırlarını açmış Türklüğün ve İslam'ın olduğu coğrafyalara umut olmuş, kurtarıcı olmuş yeri gelmiş örnek olmuş ve olmaya devam etmektedir.
Bugün Milliyetçi Hareket Partisi, ülkenin geleceğine ümitle bakmak isteyenlerin umudu, geleceğinden endişeli olanların sığınağı haline gelmiş ise, bu 50 yıllık siyasi varoluşu sürecinde harekete gönül ve omuz vermiş, emek vermiş bazen de can vererek şehit olmuş aziz kahramanların, dava arkadaşlarımızın eseridir" diye konuştu.

SAMSUNLU ÜLKÜCÜLERİ UNUTMADI

Samsunlu ülkücü şehitleri de unutmayan Karapıçak '50. yılımızda bu davaya gönül vermenin ötesinde canını vermiş Samsunlu ülkücü şehitlere minnet doluyum" dedi.