Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) açılışları gerçekleştirildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da, açılış programlarına katıldı. AK Parti ve MHP temsilcilerinin hazır bulunduğu SKM açılışlarında birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Parti üyeleri ve vatandaşların geniş katılım gösterdiği SKM açılışlarında konuşma yapan Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın büyük güçlü Türkiye yolunda yapılacak her türlü çalışma ve hizmet noktasında elini taşın altına koyduğunu söyledi.

YENİDEN ŞAHLANIŞ

Cumhur İttifakı adaylarının çizgisinin, yolunun, niyetinin dosdoğru olduğunu ifade eden Yılmaz, "Samsun değerli bir mücevher gibidir. Bu zamana kadar hep kentimize bir evladımız, parçamız gibi baktık. En iyi hizmeti alması, her alanda gelişmesi için büyük mücadeleler verdik. Yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakımızın adayları Samsun'un değerli bir mücevher olduğunu bilerek yola çıktı. Projeleri, yol haritaları, sorunların giderilmesi noktasında bakış açıları şu an hepsi hazır. 31 Mart'ta Büyükşehir Belediyemiz de Cumhur İttifakımızın adayı Mustafa Demir'in, ilçelerimizde belediye başkan adaylarımızın, halkımızdan tam destek aldığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm adaylarımız ilde, ilçelerde yeniden şahlanış için yola çıktı. Sadece halkımız, bizlere adaylarımıza güvensin ve inansın. Bu zamana kadar halkımızı hiç mahcup etmedik, yine etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.