31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Köktaş, Cumhur İttifakı adaylarına da destek istedi.

DAYANAK NOKTALARINDAN BİRİ

Cumhur İttifakı'na gönülden bağlı olduklarını ve buna göre hareket ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönül birlikteliği dediği, Cumhur İttifakı kutlu bir ittifaktır. Bu ittifak 16 Nisan referandumunda gerekliği değişikliği yaparak cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kararını aldılar. Akabinde bu ittifak 24 Haziran'da da sürdü ve devam ediyor. Parti olarak ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en önemli dayanak noktalarından biri olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı'na gönülden bağlıyız, buna göre hareket ediyoruz. Ülkemiz, Cumhur İttifakı'ndan aldığı güç ile çok daha zorlu ve büyük mücadeleden inşallah başarı ile çıkacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile hedeflerine ulaşma kararlılığı artan Türkiye, 2023'e bu heyecanla ulaşacak' diye konuştu.

SAMSUNLULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Köktaş ayrıca, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz mitingimizde bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan, yüksek teveccüh gösteren siz değerli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum' ifadelerini kullandı.