AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde bir programlar gerçekleştirdi. İlçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Köktaş, hemşehrileri ile bol bol sohbet etti. Seçimlerin öneminden söz eden Köktaş, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları için destek istedi.

GÖREVİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ

Köktaş, AK Parti'nin 17 senedir bütün Türkiye'ye olduğu gibi Samsun ve ilçelerine de azimle hizmet götürdüğünü belirterek, "AK Parti olarak şehirlerimizin ekonomik ve sosyal olarak nasıl kalkındırabiliriz, nasıl projeler hayata geçirebilirizin düşüncesi içindeyiz. Yaşanabilir şehirleri nasıl inşaa edebiliriz gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehirlerimizin yatırımlarında da bir planlama vardır. Bu planlamaları mümkün oldukça hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz. Bizim siyasetimiz bizim yönetimimize kuruluşundan itibaren önemli destekler verdiniz. Çok büyük katkılar sağladınız. Hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız, bizlere sahip çıkmasaydınız belki buralarda olmayacaktık. Onun için sorumluluğumuzun ve görevlerimizin bilincindeyiz. Sorumluluğumuzun yerine getirmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle buluşturmadan, 2053 ve 2071 vizyonumuzun temellerini sağlam bir şekilde atmadan bize durmak yok, hep çalışmak, hizmet etmek var" diye konuştu.

AYDINLIK GÜNLER BEKLİYOR

Türkiye'nin önemli süreçlerden geçtiğini kaydeden Köktaş, şu şekilde sürdürdü: "AK Parti İktidara geldiği günden itibaren bir dizi operasyonlara maruz kaldı. Olayları, oynanan oyunları, darbeleri milletimizle birlikte yaşadık. Terörle beraber mücadelek ettik. Gazilerimiz oldu birlikte üzüldük, Şehitlerimiz oldu birlikte ağladık. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Onların sayesinde bugün buralarda güvendeyiz, huzurluyuz. Hamdolsun bunların hepsini geride bıraktık, sona doğru yaklaşıyoruz. Ülkemizi inşallah aydınlık günler bekliyor. Yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah."