AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Havza'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Köktaş ilk olarak Havza'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti ve burada partililer ile bir araya geldi.

DIŞARIDA DİZAYN EDİLDİ

Ziyaretlerde konuşma yapan Milletvekili Köktaş, ülkenin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim yaşanacağını belirterek, 'Bizler ülkemizin bekası için MHP ile ittifak ettik. Biri de dışarıda dizayn edilen ve içeride yan yana gelen kişiler tarafından kurulan bir ittifak var. PKK'ya vuruyorsun ses CHP'de, FETÖ'ye vuruyorsun ses İYİ Parti'den geliyor. Onun için 31 Mart istiklal ve istikbal meselesidir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Ülkemiz üzerinde şer odakları tarafından her dönemde oyunlar oynanıyor. Çünkü ülkemiz pahalı bir arsa üzerinde, herkesin gözü burada. Bu yüzden Türkiye'nin ayağa kalmasını, ekonomik olarak güçlü olmasını istemiyorlar. 'Bir tökezlese de eski günlerine dönsün' diyenler var. Her seçimde olduğu gibi birileri bunu bekliyor. İnşallah milletimiz her zaman olduğu gibi istikrarına ve istikbaline sahip çıkacak ve kirli oyunlar içinde olanlara, en sert cevabı sandıkta verecek' şeklinde konuştu.

YATIRIMLAR YAPILACAK

Milletvekili Köktaş daha sonra Havza Muhtarları Derneği'ni ziyaret ederek, muhtarlar ile bir araya geldi. Köktaş ve beraberindekiler daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Köktaş, önceliklerinin ekonomik kalkınma olduğunu belirterek, 'Havza'da istihdam sorunu var. Bunun çözümü de Havza Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak yatırımlar. Bizler yatırımcı bulmak adına elimizden geleni yapacağız' diye konuştu. Köktaş daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti, Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.