AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını İlkadım İlçesi'nde sürdürdü. Sabah kahvaltısında Mecidiye esnafı ve Samsun Kasaplar Odası yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, İlkadım İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu.


HDP AÇIK AÇIK DESTEK VERİYOR

Cumhur İttifakı'nın bayrağını, milletini, vatanını, ezanını seven kadrolardan oluşmuş kutlu bir ittifak olduğunu kaydeden Köktaş, "Cumhur İttifakı'nın ruhu 15 Temmuz hain darbe gecesine uzanır. Peki Cumhur İttifakı'nın karşısında kimler var? Adı millet olan fakat içinde millet olmayan zillet ve illet ittifakı var. Onların içinde olduğu kirli ittifakları aziz milletimiz çok iyi biliyor ve görüyor. Açık açık terör örgütünün propagandasını yapan HDP bu ittifak için güçlü olduğu başka illerde adayını geri çekiyor ya da yayınladıkları videolar ve basın açıklamalarıyla açık açık destek verdiğini söylüyor. Milletimiz bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? 'Mevzu vatansa, gerisi teferruattır' diyen aziz milletimiz vermez tabii ki" diye konuştu.

ZİKZAK ÇİZENLERE MESAJ

MHP ile 31 Mart'tan sonra da mezara kadar omuz omuza yürüyeceklerini belirten Köktaş, "Sizlerin bu dik duruşunuz, zikzak çizenlere ve yalpa yapanlara en büyük mesajdır. Sizleri kutluyorum, Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Cumhur İttifakı'yla bugüne kadar yaptığımız başarılı çalışmaları sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı'nın adaylarına en güçlü şekilde desteği sağlayacağız. MHP ve AK Parti'nin çok kıymetli kadrolarıyla milletimizi, ülkemizi kalkındırarak başarılı çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.