AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına Vezirköprü, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde devam etti. İlçelerde esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile bir araya gelin Milletvekili Köktaş, düzenlenen açık hava mitinglerinde ise vatandaşlara seslendi.

HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ

Her gittiği yerde Cumhur İttifakı adayları için destek isteyen Milletvekili Köktaş, "3'lü olsun, güçlü olsun. Hizmetse hizmet, ilçelerimizin hepsine aynı hizmeti götürmeye gayret gösterdik. Yollar, okullar, hastaneler, gençlik merkezleri, salonlar say say bitmiyor, ciddi yatırımlar yapıldı. Bunlar yeterli mi tabi ki değil, milletimizin desteği ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Yaparsa yine AK Parti yapar. Eksikliklerimiz olabilir, zamanla hepsi tamamlanır inşallah. Biz hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Gençlerimiz, iş bulmak için başka şehirlere gidiyor. Bundan sonraki süreçte bunun önüne geçeceğiz, sanayi yatırımlarına ağırlık vereceğiz' şeklinde konuştu.

31 MART'TA CEVAP VERİLECEK

Köktaş, 'Millet İttifakı'nı temsil eden partilerin nasıl irtibat, ilişkiler içerisinde olduğunu görüyorsunuz. Söz de eş başkanları, 'Kürdistan'da biz kazanacağız, diğer yerlerde AK Parti ve MHP kaybedecek' diyor. Yine diyorlar ki, 'Ankara'da ve İstanbul'da Millet İttifakı'nın adayları HDP'nin oylarıyla kazandıklarını bilecekler.' Tüm bunları duydunuz değil mi? İşte biz de bunu seslendirdik. Biri çıkıyor açıklama yapıyor, tam da benim bu açıklamalarım üzerine ve sözde yalan konuştuğumu söylüyor. Şimdi hemşehrilerime soruyorum: Millet İttifakı'nın, CHP'nin, İP'in destekçisi, HDP değil mi, aralarında gizli ittifak var mı yok mu? Adı millet olan ama içinde millet olmayan bu ittifaka 31 Mart'ta cevap verilecek' diye konuştu.