AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Genel Sekreter İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi 1. Başkanvekili Nihat Soğuk ve 2. Başkanvekili İsmail Sevindik de bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Güzel ve nitelikli bir seçim kampanyası dönemi geçirdiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Bu kampanyadaki gayretlerinden dolayı Sayın Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere tüm milletvekillerimizin seçim kampanyasındaki katkıları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatamızı alarak görevimize başladık. Bu bir hafta içinde gerek bilgilenmeler gerekse hayırlı olsun ziyaretleri oldu. Epey bir akın oldu, biz de şaşırdık. Genel sekreterimiz İlhan Bayram Bey de görevine başladı. Kendilerine 'hayırlı olsun' dileklerimi iletiyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI YOL GÖSTERİCİMİZ

Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, 'Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz hem mazbata hem de devir teslim töreninin ardından 'Bismillah' diyerek göreve başlaması noktasında bizler de Mustafa Demir'e 'hayırlı olsun' dileklerimizi iletmek için yanındayız. Gerek Türkiye genelinde AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen 17 yıllık iktidarımız döneminde geçirmiş olduğumuz 15'inci seçimden yine böyle milletimizin büyük oranda teveccühü ile çıkarak, yola hem analizleri yaparak hem de aynı zamanda büyük hedefimizden asla kopmayarak devam edecek olmanın bilincindeyiz. Cumhurbaşkanımız bu konuda bizim yol göstericimiz, ilham kaynağımız oldu' diye konuştu.

HAYATA GEÇİRME ZAMANI

Açıklamasını sürdüren Çiğdem Karaaslan, 'Sahada çok çalıştık. Tam 120 gün sahada bir çalışma, emek var. Bundan sonra yapacak çok işimiz var. Her birimiz üzerimize düşen mesuliyet çerçevesinde yapmamız gerekenlerin farkındayız. Bütün teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız başta olmak üzere bütün belediye başkanlarımızla ortak aklı merkezini alan bir anlayışla yola devam edeceğiz. Siyasi kampanyamızın gereği olan propaganda dönemimizde çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yanda da sahada halkımıza kulak verdik. Vatandaşımızın taleplerine, isteklerine, eleştirilerine, önerilerine kulak verdik. Sadece kulak vermedik şimdi onları hayata geçirmenin zamanı. Çok değerli iki isim mecliste görev aldı, tebrik ediyorum. Onların varlığıyla meclisimiz bu tecrübeyi hak ettiği noktaya taşıyacak bir çalışma azmi ortaya koyacaktır. Genel Sekreterimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde yaptığı görevlerle tanıyoruz. Göz dolduran çalışmalarıyla Samsun'a hizmet edecektir. Seçim öncesi, Mustafa Demir Bey çok güçlü bir ekip kuracağının ipuçlarını vermişti. Bugünde onun gerçekleşmesine şahit olmaktan mutluyuz. Önümüzde yapacak daha çok işimiz var. Şehrimizin bekleyen yeni bir hedefleri, projeleri ve vizyonu var. Bu vizyonu hayata geçirecek çok güçlü bir ekip ve çalışma azmi var. Durmak yok yola devam' şeklinde konuştu.

Erdinç YILDIZ