AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın Ağrı programına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, başkanlığında düzenlenen programlarda, Ağrı'nın gelişimine ve geleceğine ortak akılla katkı sunmak amaçlandı.

Ağrı programıyla ilgili değerlendirme yapan Milletvekili Yılmaz, "Bu ziyaret AK Parti'nin ülkemizin dört bir yanında ortak akıl ve katılım ile kentlerimize en iyi hizmeti sunmayı hedef alan çalışmalarının bir neticesidir. 'İllerimizi gezerek el ele neler yapabiliriz?' sorusuyla hizmet seferberliğine ortak olmaya çalışıyoruz. Zor bir coğrafyada büyük başarılar gerçekleşiyor. Bizim halkımıza hizmet sunmamızın önünde kimse duramayacak. Gönül belediyeciliği hedefimizle birlikte yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Artık şehirlerimizde mutlu insan, mutlu yaşam profilleri giderek artmaya başladı. Her kentimizin kendine göre özellikleri ve ihtiyaçları var. Belediyelerimiz bunları tespit ederek, yoğunluğunu bu yönde artırıp, çoktan çalışmak için kolları sıvadı' şeklinde konuştu.

EŞİT HİZMET

İhanet şebekelerinin, birlik ve beraberlik düşmanlarının, Türkiye'yi güçsüz bırakmak isteyenlerin kirli hedeflerine ulaşmasının mümkün olmadığının belirten Yılmaz, "Bizim bunlarla mücadelemiz durmadan devam edecek. 82 milyon hepimiz biriz, ayrımız yok, ortak hedeflerimiz çok. Ülkemizin dört bir yanında her bir vatandaşımız eşit hizmeti eksiksiz alıyor. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ne kadar köklü ve güçlü bir devlet olduğunun da göstergesidir. Ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Önümüze çıkarılan her bir engeli, oyalama taktiklerini, kirli hedefleri Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti, halkıyla birlikte her zaman bozdu ve şu an hedeflerine güçlü adımlarla ilerliyor" dedi.