AK Parti Asarcık İlçe Teşkilatı, TBMM'deki Grup Toplantısı'na adeta çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Hami Karakaş, Samsun milletvekilleri ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü ve Asarcık'a davet etti.

TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'na katılan Karakaş ve partililer, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile de görüştü. Daha sonra AK Parti Genel Merkezi'ne geçen partililer Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı da ziyaret etti.

DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Karakaş, "Teşkilatımızla ile birlikte partimizin grup toplantısına katılıp milletvekillerimiz ve Sayın Başbakanımızla görüştük. Asarcık'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Başbakanımızdan Samsun'a ilk geldiğinde Asarcık'a da uğramasını istedik. Programı uyarsa uğrayacağının sözünü verdi. AK Parti Asarcık teşkilatı olarak, partimizin ilçemizde en güzel şekilde duyurulması ve faaliyetler yapması için çalışıyoruz. Teşkilatımız için de çok güzel bir fırsat oldu. Bizleri karşılayan ve yanımızda olan milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.