Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede düzenlenen kutlama programına katıldı.

Ancere Termal Otel Balo Salonu'nda bu yıl yedincisi düzenlenen programa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve eşi Lebibe İkiz, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'in eşi Dr. Sema Tanrısever, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği yönetimi ve çok sayıda Havzalı kadın katıldı.

ANADIR, EŞTİR, BACIDIR...
Dernek yöneticilerinin konuşmalarının ardından söz alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Yüce dinimiz ve medeniyetimiz, her zaman kadına özel bir önem vermiş, kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Bir bölgede savaş varsa en çok canı yanan kadınlardır. Çünkü onlar anadır, eştir, bacıdır. İnşallah dünyada savaşlar bir an evvel son bulur ve kadınların acıları diner. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, tüm kadınlarımıza, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından başta Havza Belediye Başkan Murat İkiz olmak üzere geceye katkı verenlere dernek idarecileri tarafından çiçek verildi. Yenilen yemeğin ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz masaları gezerek geceye katılanlarla sohbet etti.