AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, S.S Samsun Güney Sanayi Sitesi Keresteciler Kooperatifi yönetimiyle yemekte biraraya geldi.

Milletvekili Kurt, "Samsunumuzun esnaf ve sanatkarlarının her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Yerli üreticilerimizin güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzde 10 küçülen dünya ekonomik pazarında büyümeye devam eden Türkiye'yi durağanlaştırmak, büyümesini engellemek için bölücü terör örgütlerine verilen desteklerin sonucu olarak ülkemiz bugün sanayini, ihracatı, meslek liselerini konuşmak yerine maalesef hendekleri konuşmak zorunda kalıyor. Ama Allah'a şükürler olsun bütün engellemelere rağmen Türkiye büyüyor ve müslüman ülkelerin ümit ışığı olmaya devam ediyor" diye konuştu.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Kooperatif Başkanı Mustafa Öğretici de şunları söyledi: "Ahşap ve orman ürünleri imalatçıları olarak; keresteciler, mutfakçılar, kapıcılar, mobilyacılar, aksesuar üreticileri ve bu insanların tedarikçilerinin de olduğu bir sanayi sitesinin yer temini konusunda desteklerini her zaman göstermiş olan Hasan Basri Kurt'a şükranlarımı sunuyorum."