Saadet Partisi İl ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına ziyarette bulundu.

Esnafları ziyaret eden Saadet Partililer, daha sonra Gülsan Sanayi Sitesi Esnafları ve İşadamları Derneği Başkanı Asım Cerrah ile bir araya geldi.

SIKINTILARI TAKİP EDİYORUZ
Saadet Partisi olarak, sanayi esnafının yaşadığı sıkıntıları takip ettiklerini belirten Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu, "Sorunları yerinde incelemek, sorunun muhatabı esnaflarımızı dinlemek için ziyarette bulunduk. Sıkıntıların farkındayız ve elimizden gelen desteği vereceğiz. Bugün aslında konuyla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapacaktık ancak Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bunu ertelemek zorunda kaldık. Ölen vatandaşlarımız için derin bir üzüntü yaşıyor ve yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

ÖNÜMÜZÜ GÖREMİYORUZ
Ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirten Gülsan Sanayi Sitesi Esnafları ve İşadamları Derneği Başkanı Asım Cerrah, "Burada bulunmaları bile bizleri güçlendiriyor. Biz ekmeğimizin mücadelesini veriyorum. İnsanlar üzülüyor ister istemez, herkes sıkıntıda. Mağdur olmamak için mücadele veriyoruz. Esnafımızda büyük bir güvensizlik var. Önümüzü göremiyoruz. Sıkıntımız büyük" şeklinde konuştu.
Ziyarette Yusufoğlu ve Cerrah'ın yanı sıra, SP İl Başkan Yardımcısı İlker Sılıv, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Tekkeşoğlu, SP İlkadım İlçe Başkanı Ali Okutan, Canik İlçe Başkanı Ahmet Keser, Derneğin Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüfek de yer aldı.

Barış BUDANOĞLU