AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen programa katıldı. Programa, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MARKA ŞEHİR OLACAK

İlçenin ticari hacminin artırılması için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kurt, "Bafra bölgesinde uzun süredir çalışmalarını yürüttüğümüz medikal sektörü için Sağlık Bakanımızın Ahmet Bey olması çok büyük bir fırsat. İnanıyorum ki Bafra medikal sektöründe bir üs bölgesi ve marka şehir olacak" dedi.

VATANDAŞIN EMRİNDEYİZ

Bafra Ticaret Borsası'nın yeni yer yapımı konusunda da çalışamaların sürdüğünü dile getiren Kurt, "Belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve borsa başkanımız birlikte çalışmayı sürdürerek en kısa zamanda bu konunun da çözüme kavuşacağına inanıyorum. Milletvekilleri olarak üzerimize düşen ne varsa tüm arkadaşlarımla vatandaşlarımızın emrindeyiz" diye konuştu.

DAHA ORGANİZE OLACAK

Bafra Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıya da katılan ve oda temsilcilerinin taleplerini dilneyen Kurt, üreticinin mağdur olmaması adına kararlı adımlar attıklarını ifade etti.

Kurt, "Bafra Hali ile ilgili hem çiftçilerimizi mağdur etmeyen, hem de hali İstanbul'a, Ankara'ya çok daha güvenli ve hızlı şekilde bağlayacak yeni bir sistem üzerinde duruyoruz. Hep birlikte yapacağımız istişarelerden sonra Bafra Hali'ni çok daha organize ve büyük pazarlara entegre hale getirerek çiftçilerimizin ve esnafın gelirlerini katlamak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.