AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Türkiye'nin yeni bir atılım döneminde olduğunu ifade ederek, "AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısı olacaktır" diye konuştu

ZARAR VEREMEZLER

Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerin çeşitli bahanelerle huzuru bozmaya çalıştığını belirten Kırcalı, "Ülkemize zarar vermek isteyenler Gezi olaylarına ümit bağladılar olmadı, FETÖ'ye ümit bağladılar yine olmadı. Bir ara DEAŞ'ı üzerimize yönlendirmeye çalıştılar, onu da büyük ölçüde engelledik. PKK, PYD ve YPG, artık bu üçlemeye ilave etmemiz gereken SDG'den de hala ümitlerini kesmediler. Ama hiç ümitlenmesinler oradan da bir şey çıkmayacak. Ülkemize zarar vermek isteyenlerin farklı kesimler üzerindeki arayışlarının hepsinin farkındayız. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi girdiğimiz her mücadele bir yeniden doğuştur. Yeni bir atılım dönemi içindeyiz. Bu atılım dönemi demokrasi, değişim ve reform dönemidir. Şu an bunu yaşıyoruz. Bir ve beraber olmalı, hep birlikte Türkiye olmalıyız. AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısı olacaktır" dedi.

DAYANIŞMAYA İHTİYAÇ VAR

Müslümanların kavgaya değil dayanışmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Kırcalı, "Mescid-i Aksa, 400 yıl boyunca burası bizim kontrolümüzdeyken, diğer dinlere hayat hakkı vermeyelim gibi bir düşünceye ecdadımız asla kapılmamıştır. Bölgenin geleceğine dair kirli planları olan, kan ve gözyaşından beslenen çevreler bulunmaktadır. Müslümanların artık kavgaya değil dayanışmaya, birbirine daha çok kenetlenmeye ihtiyacı var" diye konuştu.