Terme Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Şenol Kul Başkanlığında yapıldı. Toplantıda, belediye başkanlığının 2015 yılı faaliyetlerini içeren rapor, Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL
25 üyeden oluşan ve belediye meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü. Faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda Belediye birim müdürleri tarafından, 2015 yılında yapılan hizmetler ayrıntıları ile anlatıldı. Meclis Başkan Vekili Hüseyin Alemdar Başkanlığında devam eden toplantıda yapılan görüşmelerin ardından 2015 yılı faaliyet raporu meclis üyelerinin onayına sunuldu. Rapor, bir belediye meclis üyesinin hayır oyuna karşılık, oy çokluğuyla kabul edildi.

ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ
Terme Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek ve ilçeye kalıcı eserler bırakmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Kul, "Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız stratejik planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediye yönetiminde bütçe anlamında toparlanma ve restorasyon dönemini geride bıraktık ve artık büyük yatırımlar yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Geride bıraktığımız 2015 yılını kendimiz adına, başarılı bir yıl olarak görüyorum" diye konuştu.