Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Merkezi'nin 26-29 Ağustos günleri arasında düzenlediği Adalet Kurultayı'na katıldı. Başkan Muhittin Böcek, kurultayın ilk gününde parti yetkilileriyle bir araya geldi. Başkan Böcek, kurultay öncesinde Çanakkale'de Şehitlik Abidesi'ni ziyaret etti.
Dedesinin Çanakkale'de şehit düştüğünü ifade eden Başkan Böcek, 36. Alay Mustafa oğlu Mehmet isimli kabri başında dua etti. Ardından Şehitlik Abidesi'nde gerçekleştirilen 57. Alayın savaşta verdiği mücadeleyi anlatan yansımayı izledi.
Duygulu anlar yaşayan Başkan Böcek şöyle konuştu; 'Bu kez de Çanakkale destanını yazanların topraklarındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ön sözünü yazdığı topraklardayız. Ve onlar Çanakkale savaşını verenler hep birlikte mücadele ettiler. Türkiye'nin bütün illerinden, görüşlerinden, inançlarından insanlarımız bu topraklarda kucak kucağa yatıyor. Çanakkale bize, bu memleketin acıyla kanla gözyaşıyla kurulduğunu hatırlatıyor'
Ardından kurultay alanına geçen Başkan Muhittin Böcek, burada ilk olarak Adalet Anıtı'nın örüleceği tuğlalara, kendi isminin yazılı olduğu bir tuğla ekledi. Partililer tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Böcek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarının da katıldığı panel ve çalıştayları izledi.

Böcek Çanakkale’deki Adalet Kurultayı’na katıldı