AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetimi, CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci ve yönetimini ziyaret etti.

CHP Atakum İlçe Binası'ndaki ziyarette Ömer Faruk Şahin, demokrasinin ve siyasetin insanlara hizmet için var olduğunu belirterek, "İnsani ilişkiler sıcak olmalıdır. Elbette iktidar ve muhalefet olacaktır. Eleştiri olmazsa ilerleme olmaz. Yapıcı eleştirilerden hatalar düzeltilir. Tüm yapılan çalışmalar barış içinde olacaktır. Bizim insan olarak öncelikle kendimize yakışanı yapmamız gerekir. Her şey yaratılmışların en şereflisi insan içindir. Bizim görevimizde insanlara faydalı olmaktır. Kardeşlik, sevgi, hoşgörü çerçevesinde hareket ettiğimiz sürece hem ilçemize hem de ülkemize katkı sağlamış olacağız" dedi.

UZLAŞI VE HOŞGÖRÜ
Ziyaret nedeniyle AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı yönetimine teşekkür eden Deveci, "Halkımızın güvenliği, refahı için bu siyaset anlayışı gereklidir. İşbirliği içinde çalışmalar yapabileceğimizi umut ediyoruz. Sorunları uyum içinde çözmek en akıllıca yoldur. Uzlaşı ve hoşgörüyle birlikte çalışma ruhuyla ilçemize katkı sağlamalıyız. AK Parti İlçe Başkanlığına da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum' diye konuştu.