MHP'de iç tartışmalar devam ediyor. Birçok ilde teşkilat başkanlarının görevden alınması dışında, son olarak Devlet Bahçeli partisinin grubunda parti içi muhalefete sert çıktı. Kurultay istenmesi bir kenara, düşünülmesi bile akla ziyandır diyen Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu;

"Korsan ve paralel kurultayın toplanması şöyle dursun, düşünülmesi bile akla ziyandır. Kaldı ki birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü ve nefesi yetmeyecektir" dedi.

"GAFİLLER, YANILDIKLARINI GÖRECEK"

MHP paralel yörüngeye sapitlenmek isteniyor. Okyanus ötesi kaynaklı planlamalardan medet uman, vicdanını kiralayanlara umut bağlayan, böylelikle MHP'yi ele geçirme ve kontrol altına alma amacına ulaşacaklarını sanan gafiller, şüphesiz yanıldıklarını göreceklerdir.

"BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"
Olağanüstü tüzük kurultayıyla ilgili kanunsuz tarih açıklayanlar suç işlediklerini, vebal taşıdıklarını iyi bilmelidirler. Korsan ve paralel kurultayın toplanması şöyle dursun, düşünülmesi bile akla ziyandır. Kaldı ki birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü ve nefesi yetmeyecektir."