AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Salıpazarı İlçe Kongresi'nde, 2018 yılında sona ermesi beklenen il kongrelerinin 2019 seçimlerine giden yolda önemli hazırlık aşaması olduğunu söyledi.

SİYASETİMİZ BÜTÜNLEŞTİRİCİ

AK Parti siyasetinin daima bütünleştirici ve yapıcı olduğunu kaydeden Köktaş, "'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla 15 yıl boyunca eğitimden sağlığa, ekonomiden, ulaşıma her alanda yapılamaz denilen hizmetleri, yatırımları, projeleri hayata geçirdik. İktidara geldiğimiz günden itibaren kadınlarla birlikte kadınlar için siyaset yaptık, gençlerimizle birlikte gençlerimiz ile birlikte siyaset yaptık. Bu kongrelerimizle de kucaklayıcı siyaset anlayışımızla toplumun her kesimi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. Kongrelerimizle birlikte daha fazla bir şekilde ortaya çıkan bu heyecanla, bu sevgiyle, bu coşkuyla, bu enerjiyle, milletimizin de hayır duası ve desteğiyle Allah'ın izniyle, kimse bu ülkeye diz çöktüremez" ifadelerini kullandı.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Kongelerin 2019'da yapılacak seçimlere giden yolda önemli bir hazırlık aşaması olduğunu belirten Köktaş, ''Hiçbir başarı tesadüf değil. Hiç kimse oturarak başarı elde edemez. Bu akademik, iş ve siyaset hayattında böyle. Her başarının altında düzenli çalışma, iyi bir koordinasyon, ekip çalışması ve disiplin yatar. Biz bugüne kadar işlerimizi ihtimaller üzerine bırakmadık. Çalışmalarımızı planladık, rotamızı belirleyip yolumuza çıktık. Bugüne kadar bu temeller üzerinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz için başarıyı her zaman elde ettik. İnşallah 2019 yılında da belirlediğimiz hedeflerimize yine başarıyla ulaşacağız" diye konuştu.