Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Alaçam İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Şengül ve Belediye Meclis Üyesi Sebahatin Tural'ın da katıldığı ziyaretlerde esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Köktaş, çay ocaklarında oturan vatandaşların ikramını da geri çevirmedi.

HEP YANINIZDAYIZ

Meclis ve teşkilat çalışmalarından fırsat buldukça merkez ve ilçelerde hemşehrileri ile biraraya gelmeye çalıştıklarını belirten Köktaş, "Vatandaşımızın acısını paylaşmaya, mutluklarına ortak olmaya sıkıntılarına dertlerine de çare olmaya çalışıyoruz.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız partimizin kuruluşunda yola çıkarken, 'Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz' demişti. Çok şükür, geçen zaman zarfında yolculuğumuzu hep bu anlayış içinde gerçekleştirdik. Hedeflerimiz doğrultusunda da gerçekleştirmeye milletimizin yanında ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.

GÜCÜMÜZ HALKIMIZ

Hey şeyin temelinde insan olduğuna dikkat çeken Milletvekili Köktaş, "AK Parti iktidarı ile siyasetin amacını yeniden belirlemiş olduk. Siyasetimizin temelinde insanımızın huzur ve mutluluğu, refah ve esenliği için çalışmak var. Bunun için de kuruluşundan itibaren hep ilkleri, devrim niteliğinde hizmetleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Hizmetlerimizi bir yandan yaparken bir yandan da bunları yapmamızda destekçi olan bizden hayır dualarını esirgemeyen hemşehrilerimizle kaynaşıyor, kucaklaşıyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Aramıza nifak tohumu serpmeye çalışanlara fırsat vermesin" diye konuştu.