AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra, Alaçam, 19 Mayıs, Yakakent, Tekkeköy, Havza ilçelerinde çeşitli programlara katılarak, STK'ları ve esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlardan ilçelerindeki sorunları dinleyen Kırcalı, çözüm noktasında yapılması gerekenleri değerlendirdi.

ÖZGÜRCE YAŞAMAYA DEVAM

Türkiye'nin ekonomik ve siyasi olarak saldırı altında olduğunu ifade eden Kırcalı, "Milletimiz bu saldırının farkındadır. Hükümetimiz tavizsiz bir şekilde bölücü terör ile mücadele etmektedir. Bu coğrafyada tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olarak varlığımızı sürdüreceğiz. Milli iradenin tecellisi ve milletimizin ortak eseri olan Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında huzur ve kardeşlik içinde özgürce yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

ASLA MÜSAADE ETMEYİZ

Yapılan saldırılara en sert şekilde karşılık vermeye devam edeceklerini belirten Kırcalı, "Bölücü saldırılar, terör olayları, siyasi ve ekonomik saldırılar bu değerlerimizi yok etmek için yapılmaktadır. Irak'ta ki gayrimeşru referandumun da amacı budur. Devletimiz, milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz bu saldırıların başarılı olmasına asla izin vermeyecektir. Birlik ve beraberliğimizi yok etmek, devletimizi ve milletimizi parçalamak için yapılan saldırılara karşı mehmetçiğimiz, polisimiz tüm güvenlik güçlerimiz kahramanca mücadele etmektedir" diye konuştu.