Şu özelleştirme denen talan düzenine, oldum olası karşıyımdır. Niye mi, devlete ve bu halka ait ne kadar gelir getirici, ne kadar stratejik önemi olan karlı ya da elzem kurumlar varsa hepsi bir-iki yıllık bilemediniz dört beş yıllık gelirine denk gelecek paralarla peşkeş çekildi. Peşkeş çekenlerin de devamlı nemalandığından mıdır nedir (ister istemez bu geliyor akla), devamlı o şirketlerin lehine olacak yasalar çıkarıyorlar. Bir kere olsun halkın yararına bir karar çıkarın kardeşim.

Elektrikte kayıp-kaçak saçmalığı buna bir örnek. Yıllardır alıyorlar, sebebi belli oldu, güvendikleri bir yer vardı elbet. Biz bu soygundur, devlet bu işe bir el atsın dedikçe, adamlar bıyık altından gülüyorlarmış, dalga geçiyorlarmış bizlerle. Şimdi ne oldu? Yasalaştı resmen, Enerji Bakanı damat desteğiyle. Üstelik savunmak için epey mücadele de verdiler.

Önceden devletindi sorun yoktu o kadar, çünkü kayıp-kaçak devlete zarardı.Şimdi özel bir şirketin kaybından ,kaçağında bize ne,sahip olsun şirketin kaynaklarına vermesin açık... Karına ortak mıyız ki zararını bu halk karşılasın. Bu kadar garantili bir ticaret madem neden devamlı akarı olan bu gibi devlet teşekküllerini talan ettiniz, kalsaydı devlette karı da zararı da devletin olurdu...Bir yerlerinden ortak herhalde bu talan edilen devlet kuruluşlarını peşkeş çekenler.

Ohhhh... Ne ala devlet,al hazır gelir getiren devlet kurumlarını yok kayıp-kaçak, yok okuma bedeli, yok sabit ücret, yok bilmem ne anasının gözü... Keyifler iyi, zarar etmemek için mücadele etmeye de gerek yok,(nasılsa el birliğince sahip çıkacağız size !)verin herkesin avantasını peşin götürün malı...

Sizlere diyecek bir sözüm yok,çünkü sırtlanlar söz dinlemez... Şu Ramazan günü hürmetine sizlere bu soygunu yapmanıza ortam sağlayan dinsiz-imansız güruha Allah beterin en beterini tattırsın.

Başka diyeceğim yok, cümleten uyuşturulmuş bir haldeyiz, kör olmuşuz, gözlerimiz görmez olmuş.
Bu adaletsizliği, soygunu ve de haksızlığı görmekten aciziz, kesin duble yolların zifti bizi kör etti... Allah da sizleri bildiği gibi yapsın.... Amin