Son günlerde politikanın bitpazarında arz-ı endam eden eski politikacılar, tezgahlara sürülmüş bulunmaktadır.

Atalarımız, 'eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı' demişlerdir.

Bunlar kendilerini yenilemeyen, makamlardan başka bir şey göremeyen eskilerdir.

Başta lideri olmak üzere bu parti seni bir dönem, iki dönem,üç dönem milletvekili, bakan, MKYK üyesi gerekirse Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı yapmıştır.

Şimdilerde milletin çocuklarının geçindiği asgari ücretin kaç katı ile emekli oldunuz, biliyorsunuz herhalde?

Emekli maaşına, beş dakikada asgari ücrete denk bir zam yapılırken, nerede idiniz? Ve şimdi de adalet havarisi kesildiniz,

Milletvekili, bakan, Meclis Başk. ve Başbakan Yardımcısı olmayanların yanında senin farklı ve üstün özelliğin nedir?

Bu milletin her imkanını kullanan sen, görev yaptığın dönemde seçildiğin il ya da Türkiye için farkındalık meydana getirecek hangi projeleri gerçekleştirdin?

Ya da başlayıp bitiremediklerin hangi projelerin olmuştur?

Bu sorularımız herkes içindir.

İslam coğrafyasının kana bulandırıldığı ve açlığa mahkum edildiği , Türkiye'nin içte ve dışta hedef tahtasına konulduğu bir zamanda Müslümanların aleyhine konuşmak, bir İslam aliminin ifadesiyle, 'NAMERTLİK' tir.

Sen, yalnız ekmek yediğin kapıyı mı savunursun?

Bizim oralarda bu işi daha ucuz yapanlar vardır. Bunun için de bitpazarına gitmeye gerek var mıdır?

Bağlandıkları ya da ekmek yedikleri kapıdan başka kapı tanımayanlar bilmelidirler ki, insanlar, yalnız maddi değerlerini değil, büyüklerinden devraldıkları manevi değerleri yani ahlaklarını da çocuklarına ve kendilerinden sonra gelen nesillere miras bırakır.

Atalarımız, 'at ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır' demişlerdir. Sen at gibi mi, yoksa yiğit gibi mi ölmek istersin? Bu millet, seni daha fazla taşımak zorunda değildir. Saltanat 1922 yılında kaldırılmıştır. Önce adam gibi sınavını ver, sonra da milletin gönlündeki yerini belirle. Bitpazarına nur yağmadığını bilmelisin. Görüşmek umuduyla yine de selam diliyoruz.