Nesli Tehlike Altındaki Kartal Ankara'da Kurtarıldı! Nesli Tehlike Altındaki Kartal Ankara'da Kurtarıldı!

"En İyi Kalecik Karası Üzümü" yarışması ile geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini sunan stantlar, el sanatları sergileri ve çocuk etkinliklerinin de yer aldığı Festival'in açılışı, gerek Ankaralıların gerekse diğer illerden gelen vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleştirildi.

13. kez düzenlenen ve gelenekselleşen Festival açılışında, Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan'ın "Turgut Başkanımızın  hizmetleri sadece Keçiören’le sınırlı değil bizim ilçemizde de her zaman bizim yanımızda, kendisine teşekkür ediyorum.

Abimiz, büyüğümüz, Serhat Başkanımız sadece Kahramankazan'ın değil, Büyükşehir'deki Meclis Toplantılarında da Ankara'nın her yerindeki hemşehrilerimizin sesidir, vicdanıdır. Allah razı olsun; kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri büyük alkış topladı.

İKİ BAŞKAN DA ÖNLÜKLERİ GİYDİ

Ankara kulislerinde ve yapılan anketlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için öne çıkan iki isim olan; Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, festivaldeki stantları ziyaret ettiler.

İki başkanın, bir yufka stantında önlükleri giyerek yufka açması; renkli görüntülere sahne oldu.

Editör: Vadi Sağdıç