Emekli maaşı alan 16 milyon kişi için temmuz ayinin yeni sürprizi açıklandı. Emeklilere ek ödeme olarak 8000 TL ile 12.000 TL arasında nakit destek sağlanacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tamamen karşılıksız ödeme verecek. SSK BAĞ-KUR 4C fark etmeden tüm emekliler başvuru yaparak ödeme alabilir. İşte emekliye yeni ek ödeme fırsatları…

Emekliler için maaş zamları sonrası promosyon fırsatları da devam ediyor. Hem kamu bankalarında hem de özel bankalarda çok cazip ödeme seçenekleri var. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni son dakika duyurusu geldi. Kamu bankaları 8000 TL ile 12.000 TL arasında nakit destek ödemesi verecek. Başvurular başladı ve 31 Temmuz’da sona erecek. O tarihe kadar başvuru yapan tüm emekliler alacak.

EMEKLİYE TEMMUZDA BÜYÜK NAKİT DESTEK ÖDEMESİ

Emekli maaşı alanlar için temmuz ayında büyük nakit destek ödemesi var. SSK bağ kur memur emeklisi fark etmeden tüm emeklilere ek ödeme verilecek. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak sağlanacak olan yeni ek ödeme miktarı 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Kamu bankaları aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlara da 5000 TL promosyon veriyor.

Hepsi Değişti! 65 Yaş, Evde Bakım Parası, Engelli Maaşı Yeni Zamlı Miktarlar

BAŞVURULAR İÇİN ŞUBEYE GİTMEYİN

Emekli maaşı alan tüm vatandaşları kapsayan yeni promosyon fırsatından faydalanmak isteyen emeklilerin şubeye gitmesine hiç gerek yok. Yapmanız gereken tek şey mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamak. Sadece birkaç dakika içinde başvurunuzu yaparak ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank müşterisi olabilirsiniz. Başvuruyu takip eden üç iş günü içinde kamu bankalarının promosyon desteği hesabınıza yatıyor.

TEK BİR ŞARTLA ÖDEME VERİLİYOR

Kamu bankaları tarafından emekliye sağlanan yeni promosyonlar sadece tek bir şartla veriliyor. Emekli maaşınızı üç yıllığına taşıyarak siz de devlet bankalarından birinin müşterisi olabilir ve promosyon desteğinden yararlanma avantajını elde edebilirsiniz. 31 Temmuz olan son başvuru tarihini kaçırmadan başvurunuzu yapın.