Hainler, bu defa da Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında 11 Ağustos 2017 Cuma günü bir kez daha kalleşliklerini ve hainliklerini gösterdiler. Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki sivil Eren Bülbül şehit oldu. 1 kişi de yaralandı.(Hastanede tedavi görmekte olan yaralının polis olduğu açıklandı). Karadeniz'de yaşanan bu hain saldırı, kelimenin tam anlamıyla öfkemizi ve tepkimizi bir kez daha büyüttü. Hainlerin yerini asker abilerine gösteren ve çatışmanın ortasında kalan yiğit çocuk Eren Bülbül'ün hainler tarafından şehit edilmesi, öfkemizi katlamış olsa bile öfkemize yenilmiyoruz. Sivil şehidimiz Eren Bülbül'le hepimiz gurur duyuyoruz. Hem sivil şehidimizin hem de asker şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Onlar iyi ki varlar ,onlara çok şey borçluyuz. Çünkü onlar vatanımız ve bizim için canlarını verdi. Bunun ne demek olduğunu bilen şehitlerinin de kıymetini bilir. Bu vatan böyle korunuyor.

İyi ki varsın şehit Eren Bülbül. Senin gibi çocuklar ve gençler varken bu vatanı hiç kimse bölemez. Sendeki o asil ruh, Çanakkale'de şehit düşen bıyığı yeni terlemiş 15 yaşındaki yiğitlerin ruhu,bunu hepimize gösterdin. Yaşın 15 olmuş ,16 olmuş ne önemi var .Adamsın şehit Eren Bülbül. Sen adamsın. Adamlık da sende ,yiğitlik de sende, kahramanlık da sende, gerçek şehitlik de sende. Yüreğimiz yanıyor ,canımız acıyor ama sadece Karadeniz değil, bütün Türkiye senin yiğitliğini konuşuyor ,seninle gurur duyuyor. Yiğit evladımız şehit Eren Bülbül sen hepimizin gururusun. Sevgili Eren, 24 Haziran 2017'de sosyal medyada yaptığın bir paylaşımda : 'Biride çıkıp demiyoki Eren iyiki varsın ' demişsin. İnan okuyunca içim acıdı .Sen ne güzel bir kahraman çocuksun. Şehidim, Eren kardeşim; şimdi sadece bir kişi değil ,bütün Türkiye' iyiki varsın şehit Eren Bülbül 'diyor. Ekmeğini çalan ,askerimizi şehit eden teröristlerden kaçmadın kimsenin ekmeği çalınmasın ,askerimiz şehit edilmesin diye hainin teröristin yerini asker abilerine gösterdin. Yürekli bir çocuktun ama kocaman bir adam olduğunu gösterdin. Sen kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel bir adamsın. Biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor. Her şehit annesi gibi senin de annenin yüreği çok yanıyor. Allah en başta onlara sabır versin. Şehadet şerbeti içmek kolay değil, yürekler yanıyor. Bu yüzden bir kez daha hainlerin kökleri kurusun diyoruz. Şehidimiz nur içinde yat, sen bize çok şey öğrettin. Bu vatan böyle korunur diyerek teröristlerden hesap soran sensin. Sana minnettarız.

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında yaşanan hain terör olayında asker abilerine teröristlerin yerini gösteren kahraman çocuk Eren Bülbül'ü unutmuyor ve unutturmuyoruz. Sivil şehidimiz Eren Bülbül'e ,asker şehidimiz Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'e Allah'tan rahmet , yakınlarına ve Yüce Türk milletine sabır diliyorum. İyi ki varsınız sivil şehidimiz Eren Bülbül. İyi ki varsınız asker şehidimiz Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik. Tüm şehitlerimize minnettarız.