İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde gerçekleşen üzücü olayda 2 polis memurunun şehit olduğunu duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru S.U.Ş'nin kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö'yü yaraladığını belirtti. Saldırgan S.U.Ş'nin etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya, "Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü. ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye Yağmur Alarmı! 5 Gün Boyunca Sağanak Yağış Bekleniyor ☔️ Türkiye'ye Yağmur Alarmı! 5 Gün Boyunca Sağanak Yağış Bekleniyor ☔️

Adıyaman Valisi Osman Varol da yaptığı açıklamada, polis memuru S.U.Ş'nin 2 meslektaşına beylik silahıyla ateş açtığını belirterek, Polis Merkezi Amiri Başkomiser K.Ü. ve Ekipler Amiri Komiser G.Ö.'nün hastaneye kaldırıldığını ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduklarını bildirdi. Saldırgan polis memurunun ise yaralı olarak etkisiz hale getirildiğini ve hastanede gözetim altında olduğunu ifade etti.

Editör: Ismail Usta