Malzemeler:

  • 10 adet kestane
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Yapılışı:

  • Kestanelerin üzerine bıçakla çizikler atın.
  • Airfryer'ı 200 dereceye Celsius'a ısıtın.
  • Kestaneleri airfryer'ın sepetine yerleştirin ve 15-20 dakika pişirin.
  • Kestaneler piştikten sonra, bir havlu üzerine koyun ve soğumaya bırakın.
  • Soğuyan kestaneleri servis edin.

Püf noktaları:

  • Kestaneleri pişirmeden önce çizikler atın, böylece kabukları daha kolay soyulur.
  • Kestaneleri çok fazla pişirmeyin, aksi takdirde yumuşayabilirler.
  • Kestaneleri pişirdikten sonra hemen soğutun, böylece kabuklarını daha kolay soyabilirsiniz.
Editör: Nilda Erol