Dün Apple yeni, daha düşük maliyetli Pencil'ı tanıttı . Ve bu duyuru için Çin basın bültenini açıp aşağıya doğru kaydırırsanız, şirketin Apple iPad'in (2022) yeni bir revizyonunu da tanıttığını göreceksiniz . Bu yalnızca Çin içindir ve yükseltme bu pazarda gerçekten yenidir. Cupertino'nun neden olayı büyütmek istemediğini anlayabiliyoruz.

Yeni olan, tabletin 5G sürümlerinin artık eSIM'i desteklemesidir. Daha önce nano SIM kart takmanız gerekiyordu (ve bu hala bir seçenek), şimdi isterseniz fiziksel kartı atlayabilirsiniz. Bunun yalnızca China Unicom abonelerine açık olduğunu unutmayın.

Elbette Apple zaten Kuzey Amerika, Avrupa, Hindistan ve diğer pazarlarda eSIM'li iPad (2022) tabletleri satıyordu, bu nedenle bu duyuru yalnızca Çin için geçerli. Yerel pazarda çok fazla eSIM seçeneği bulunmuyor ve iPhone'lar bile (yalnızca ABD'de eSIM olan) hala fiziksel SIM kart kullanıyor.

Teknoloji Devi Apple: iPhone 16 Sızdırıldı! Yeni Özellikler ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey Teknoloji Devi Apple: iPhone 16 Sızdırıldı! Yeni Özellikler ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey

iPad'in (2022) 5G sürümü Apple.com'da 64 GB'lık kart için 4.800 CNY'den, yalnızca Wi-Fi sürümü için ise 3.600 CNY'den satışa sunuluyor. 256 GB 5G modelinin fiyatı 6.000 CNY'dir.

Editör: Ismail Usta