2025-26 sezonu devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Beşiktaş yeni oyuncuları için görkemli bir imza töreni düzenledi. Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirilen organizasyona Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Siyah-beyazlı camianın büyük ilgi gösterdiği törende Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Woo Sung Lee de yer alarak uluslararası düzeyde dikkat çeken bir atmosfer oluşmasına katkı sağladı.

UEFA Uluslar Ligi Türkiye’nin Grubu Belli Oldu! Bakın Kimler Var Kimler?
UEFA Uluslar Ligi Türkiye’nin Grubu Belli Oldu! Bakın Kimler Var Kimler?
İçeriği Görüntüle

Başkan Adalı yaptığı konuşmada devre arası transfer döneminin kulübün hedefleri açısından kritik öneme sahip olduğunu vurgulayarak, yapılan takviyelerin hem Süper Lig’de hem de Avrupa arenasında Beşiktaş’a güç katacağını ifade etti.

Kadroya Katılan Yeni İsimler

Törende sırasıyla genç savunmacı Yasin Özcan, orta saha oyuncusu Kristjan Asllani, hücum hattına dinamizm katması beklenen Junior Olaitan gol yollarındaki etkinliğiyle tanınan Hyeongyu Oh, savunmanın güçlü ismi Emmanuel Agbadou, tecrübeli bek Amir Murillo ve kaleyi emanet edecek olan Devis Vásquez resmi sözleşmeye imza attı.

Teknik heyetin raporları doğrultusunda kadroya dahil edilen oyuncuların takım içindeki rekabeti artırması ve sezonun ikinci yarısında performans grafiğini yukarı taşıması bekleniyor. Özellikle Asllani’nin oyun kurulumundaki rolü ve Oh’un bitiriciliği taraftarları heyecanlandırıyor.

Hedef Şampiyonluk Ve Avrupa Başarısı

Beşiktaş yönetimi yapılan transferlerle birlikte hem lig yarışında iddialı bir konuma gelmeyi hem de Avrupa kupalarında kalıcı başarı elde etmeyi amaçlıyor. Devre arası hamleleriyle dikkat çeken siyah-beyazlılar sezonun geri kalan bölümünde güçlü bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

İmza töreni taraftarların tezahüratları ve yeni transferlerin formayla verdiği pozlarla sona ererken, camiada umut dolu bir hava hakim oldu. Beşiktaş yeni yıldızlarıyla birlikte ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.