Fiat, Türkiye pazarında heyecan yaratan bir adım atarak %100 elektrikli modeli Topolino'yu kullanıcıların beğenisine sundu.

Fiat Toplino

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu elektrikli araç, B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren Türkiye'de kullanılabilecek.

Topolino'nun kapalı versiyonu, FIAT showroomlarında ve online satış kanalı olan online.fiat.com.tr üzerinden satışa sunuldu. İki farklı gövde tipi bulunan bu aracın fiyatı 449 bin 900 TL olarak belirlendi. Ayrıca, araçta tercih edilebilecek olan Plus paketi, arka bagaj taşıma aksesuarı ve ön panelde yer alan kumaş kaplamalı "Dolce Vita" saklama kutusu gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu paketin fiyatı ise 479 bin 900 TL olarak açıklandı.

Fiat, Topolino için özel bir satış kampanyası da duyurdu. Sınırlı sayıda araç için mart ayında geçerli olacak olan kampanyada, 150 bin lira peşinatla, 15 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. Aylık taksit tutarı ise 10 bin lira olarak belirlendi.

26 Nisan Gökyüzünün Cesur Kahramanlarını Anma Günü! 26 Nisan Gökyüzünün Cesur Kahramanlarını Anma Günü!

Yaz aylarında ise kapısız versiyonu olan Topolino Dolce Vita'nın satışına başlanması planlanıyor. Bu versiyonun özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.

Topolino'nun çekici özelliklerinden biri, mint yeşili rengiyle dikkat çeken eğlenceli tarzı ve özel 14 inçlik jant tasarımı. Ayrıca, 2,53 metre uzunluğundaki araç, maksimum 45 km/s hıza ve 75 kilometreye kadar menzile sahip. Bu özellikler, Topolino'nun şehir içi kullanım için ideal bir seçenek olduğunu gösteriyor. Fiat'ın bu yeni elektrikli modeliyle Türkiye'deki otomobil pazarına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Editör: Arda KERSU