Geçtiğimiz günler geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AK Parti Ünye Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Çelebi’nin adı Fevzi Çakmak mahallesine yapılacak olan sosyal tesiste bir salona verilecek.

Burada bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, yeni dönemde yapılacak olan sosyal tesiste bir salona Çelebi’nin adının verileceğini söyledi. Başkan Tavlı yaptığı konuşmada, ”Biz burada bu akşam bir mahalle toplantısı yaparak geçmiş 5 yılda yaptığımız çalışmaları değerlendirmek ile ilgili planımız vardı. Kaderde meğer Furkan kardeşimizin Kuran tilavetini dinlemek ve ona dualar etmek varmış.

Mevla’m bütün ölmüşlerimize bu Ramazan ayının hürmetine muamele eylesin. Furkan kardeşimizle ilgili bizlerin çok anısı var. Bizimle birlikte çalışan ve yol yürüyen bir kardeşimizdi. Bu nedenle mahallemizde yapacak olduğumuz çok amaçlı düğün salonunun iki salonundan birinin adını kardeşimizin adını koyarak ismini yaşatacağız ve rahmetle anacağız” dedi.

Afrika tozlarının gitmesinin ardından ülkemize Suriye'den de kuvvetli bir toz kütlesi bekleniyor. Afrika tozlarının gitmesinin ardından ülkemize Suriye'den de kuvvetli bir toz kütlesi bekleniyor.

Editör: Arda KERSU